skip to Main Content

Hét grootste Après Ski feest 2024

november 29, 2023 2:21 pm Vuurlinie Events, Noorderweg 13A 1948 PJ Beverwijk

Gaat jouw hart sneller kloppen van Après-ski? Vuurlinie zal op zaterdag 9 maart worden getransformeerd in één groot Après-ski feestpaleis. Een avond hossen, proosten, shotten en helemaal losgaan op de bekendste Après-ski muziek.

Line-up:

Timmie Tirol – De kleinste Après-ski DJ van de wereld! Gegarandeerd feest als hij zijn platen laat horen vanuit zijn eigen Timmie Tower DJ Booth.
Vieze Jack – Hij is de meest sexy feest artiest van Nederland. Waar hij ook komt, met zijn karakteristieke verschijning ongenuanceerde grappen en moves weet hij elk feest te verbouwen tot één grote springende bende
DJ Cor – Legendarische mixen en gekkigheid! De man achter de muziek van het Cooldowncafe Amsterdam. Er is geen feest podium waar DJ Cor niet voor een feest heeft gezorgd.
Papa Lauda – Schnapps, worstenbroodjes en Tiroler hits: met Papa Lauda Après-skiën we het hele jaar door! Van januari tot oktober en van oktober tot december… Van Megapark in de plaatselijke kroeg tot Après-ski op de grootste festivals. 100% feestelijk, een hoog mee-schreeuwgehalte, schaamteloos – maar lekker – fout en vooral onwijs gezellig. Gas erop!
DJ Toine – Al jaren maakt hij van elk feest een dikke party. Van de leukste hotspots in Tirol tot je lokale kroeg, Hij zal je doen verassen. (met een beetje mazzel gaan DJ Toine & DJ Cor b2b draaien…. je bent gewaarschuwd)

Tickets en info

Early bird: €15,00 – UITVERKOCHT
Regular ticket: €18,00
Late bird: €21,00
Tickets zijn exclusief €1,50 reserveringskosten

Openingstijden: 20:30 – 02:00 uur
Leeftijd: 18+ (legitimatie verplicht)

TicketsPrijsBestellen
Après-ski feest - Early Bird - UITVERKOCHT15.00

Meer informatie

Après-ski feest - Regular ticket18.00

Bestel

Après-ski feest - Late Bird21.00

Meer informatie